Patyna

Gemiddeld 32-35 uren per week

Secretaresse Raad van Bestuur

Voor de ondersteuning van onze Raad van Bestuur zoeken wij een:

Secretaresse Raad van Bestuur

Het betreft een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Over ons

Mei Elkoar! Bij Patyna (de zorgorganisatie voor ouderen in Zuidwest Friesland) geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent: samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Of je nu werkt op één van onze dertig locaties of op het Servicebureau, overal werken we vanuit dezelfde filosofie; Mei Elkoar!

 

Jouw functie
Je werkt nauw samen met de twee leden van de Raad van Bestuur, je secretariële collega’s en de bestuurssecretaris.

 

Je biedt in de ruimste zin van het woord secretariële ondersteuning aan de Raad van Bestuur. Je plant en bewaakt de agenda en onderhoudt interne en externe contacten. Daarnaast bereid je besprekingen voor en verzorg je de notulen van onder andere het overleg van het managementteam en vergaderingen met de Raad van Toezicht. Je ondersteunt de bestuurssecretaris bij het opstellen en uitwerken van documenten. Ook documenteer en archiveer je bestuursstukken, verwerk je inkomende documenten, verricht je informatieve taken en zorg je voor een prettig ontvangst van bezoekers.

 

Jouw profiel

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding op secretarieel gebied afgerond en tenminste 5 jaar ervaring als secretaresse op bestuurlijk niveau. Plannen en organiseren kun je als geen ander. Je houdt overzicht in hectische en complexe situaties en weet rust te bewaren. Je hebt ervaring in of hebt affiniteit met de zorgsector en kunt interne ontwikkelingen plaatsen in de bredere context. Je werkt accuraat, bent organisatiesensitief en je hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift). Verder heb je uitgebreide kennis van de officepakketten en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal werken.

 

Wij bieden

Wij kennen een gezellige en open werksfeer en zijn gedreven en gepassioneerd. Wij hechten veel waarde aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een jaar. De intentie is dit daarna om te zetten naar een vast dienstverband. Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de cao-VVT, FWG 45. Met het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) bestaat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken in een deel van de arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan de aanschaf van zonnepanelen of witgoed.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Wendie Zwart, Bestuurssecretaris,

06-29920222.

 

Reageren

Ga je graag deze uitdaging aan en denk je dat wij ‘mei elkoar’ iets moois kunnen betekenen voor de organisatie en de zorg aan onze cliënten? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop naar ons toe. Hiervan ontvang je een bevestiging. Ontvang je deze niet? Neem dan contact met ons op! Heb je de bevestiging ontvangen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Je kunt reageren tot en met 26 oktober 2021. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 3 november 2021.

 

Deze vacature staat open voor zowel interne als externe kandidaten, waarbij bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang heeft.

 

Referentienummer:
664-SB-CJ
Regio:
Friesland
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum:
26-10-2021
Startdatum:
13-10-2021
Locatie:
Servicebureau